Schilderen

Schilderen

Bij binnenschilderwerk kunt u denken aan muren, kozijnen, deuren, trappen en plafonds. Het kan gaan om simpel opknapwerk of decoratief schilderwerk. Voor beide schilderwerken wilt u dat het goed uitgevoerd wordt, mooi schilderwerk maakt uw huis immers sfeervol en geeft een persoonlijke touch. Daarnaast heeft schilderwerk in huis ook andere functies. Denk hierbij aan het tegengaan van slijtage aan uw trap of bescherming tegen vocht en schimmels op uw muren door het douchen en koken.

Buitenschilderwerk

Hierbij kunt u denken aan kozijnen, deuren en houtmaterialen in uw tuin. Buitenschilderwerk heeft ten opzichte van binnenschilderwerk veel meer te voortduren door verschillende weertypen. Verf moet zo goed mogelijk bestand zijn tegen regen, hagel en sneeuw, maar ook tegen droogte en zonneschijn. Het is daarom belangrijk dat uw buitenschilder gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardige verfproducten en gereedschappen.
Voor beide typen schilderwerk geldt uiteraard dat het op vakkundig dient te worden aangebracht voor het beste resultaat.

Kleuradvies

Het is nog niet gemakkelijk om de juiste kleur uit te kiezen. Wat staat mooi op uw muur en wat past het beste in uw interieur en bij uw smaak? Hebt u een moderne inrichting of meer landelijk? Zorg ervoor dat u voor de kleur kiest die daarbij past! In onze offertes kunt u kleuren zien en vergelijken, maar informeer ook bij de schilderbedrijven die vaak goede adviezen geven.

Kosten

De kosten voor schilderwerk worden meestal in rekening gebracht er vierkante meter. Bij buitenschilderwerk liggen die tussen de 35 en 45 euro. Bij binnenschilderwerk is het ook afhankelijk van het type schilderwerk. Sauswerk krijgt u vanaf 10 euro per vierkante meter, terwijl u voor schilderwerk op rond de 30 euro moet rekenen. Let er op dat er behalve verschil in prijzen ook verschil is in kwaliteit!

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Klusjesmannen offerte check