Verbouwen

Verbouwen

Wanneer u iets aan uw huis wilt veranderen of het wilt opknappen laat u het verbouwen. Het kan gaan om een aanbouw, een nieuwe keuken of badkamer, een nieuwe verwarming of toilet. U doet dit met het oog op de toekomst. U kunt bijvoorbeeld van uw zolder een slaapkamer maken. Misschien wilt u meer ruimte door een muur te verwijderen, of wilt u juisten een muur erbij.

Verbouwingen zijn vaak intensief en kunnen hoog in de kosten oplopen. Het is daarom van belang dat u dit op de juiste manier aanpakt. Uw huis laten verbouwen is vaak een behoorlijke klus die u eens in vele jaren laat uitvoeren.

Hoe pakt u dit het beste aan?

Allereerst bepaalt u natuurlijk wát u wilt verbouwen en hoe het er uit moet zien. U kunt met uw aannemer bespreken wat de mogelijkheden zijn en of u bijvoorbeeld een bouwvergunning nodig heeft. Let daarbij naast de uiterlijkheden ook op manieren om zo duurzaam mogelijk te verbouwen. Bij de aanleg van bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken kunt u kiezen voor energiebesparende materialen of de aanleg voor energiezuinige apparaten. U kunt hiermee én heel veel kosten besparen, maar het kan ook bijdragen aan uw leef comfort, als het bijvoorbeeld gaat om isolatie. Hoe minder tocht, hoe aangenamer u woont.

Zorg voor duidelijkheid

Maak duidelijke afspraken met uw aannemer zodat beide partijen weten wat er van ze verwacht wordt. U kunt afspraken vastleggen, inclusief bouwtekeningen, berekeningen en eventueel materiaalkeuze. Hiermee zorgt u ervoor dat uw verbouwing een succes wordt en dat ook uw financiële doelstellingen worden behaald.

Vergelijk aannemers

Vergelijk de offertes van verschillende aannemers en bekijk hun werkwijzen en prijzen. Er zijn veel aannemers actief, en er zitten grote verschillen in prijs en kwaliteit. Let daarom op kwaliteitsgaranties die u beschermen tegen gebreken als de verbouwing is opgeleverd.

Contact

Vul hieronder uw gegevens in en vergelijk gratis offertes!
Type code over*: captcha

Klusjesmannen offerte check